fbpx

Corona en letselschade, een gevaarlijke combinatie?

Corona en Letselschade

Het COVID-19 virus dat in ons land al 8 maanden een pandemie veroorzaakt, zorgt voor ingrijpende veranderingen in ons dagelijks leven. In feite is iedereen geboden om zoveel mogelijk thuis te blijven. Het openbare leven ligt stil. Maar niet alleen dat: zelfs medische behandelingen worden waar mogelijk uitgesteld om fysiek contact tussen mensen te voorkomen. Zo heeft Corona dus ook grote gevolgen voor mensen met letselschade. Maar niet alleen de behandelingen staken, ook wordt er geklaagd dat verzekeraars, die al vaak niet al te snel zijn met reageren, nog trager reageren en betalen dan ze voorheen doen.

Dan nog maar langer wachten?

Dit hoeft niet als vast gegeven te worden geaccepteerd. Zeker daar we ervan uit moeten gaan dat deze situatie nog wel even aanhoudt, is het verstandig te proberen zoveel mogelijk op koers te blijven met behandeling van het slachtoffer en het dossier. Daar zijn ook genoeg mogelijkheden voor. Er zijn instellingen ingericht op het blijven behandelen en trainen van slachtoffers tijdens deze Coronacrisis. Wij weten waar die mogelijkheden liggen dus bel vooral als je hier meer over wil weten.

De juiste ingangen kennen om snel op de plek te komen

Verder is het kennen van de juiste ingang bij de verzekeraar op dit moment het belangrijkste middel om snelheid in de behandeling van het dossier te houden. Verzekeraars hebben (uiteraard) alle bezoekafspraken die stonden gepland, geannuleerd, maar dat betekent niet dat de behandeling van jouw dossier ook stil moet liggen. Via Skype/Facetime/Google Hangout kunnen gesprekken gewoon plaatsvinden. Omdat veel behandelaars thuiswerken zijn er juist nu goed en snel afspraken te maken.

Dat wil overigens niet zeggen dat we dan maar alles via beeldbellen moeten doen. Bij beeldbellen mis ik als letselschade advocaat het directe contact met het slachtoffer en van verzekeraars, maar ook arbeidsdeskundigen horen wij steeds vaker dat geluid. Wij hebben de mogelijkheid om op een veilige manier een gesprek in persoon te regelen.

Wij zijn ook tijdens deze Corona tijd snel bereikbaar

Bij Munten Letselschade krijg je direct jouw advocaat aan de telefoon en zijn afspraken dan ook snel gemaakt. Daarnaast werken we volledig digitaal dus hebben altijd alles bij de hand om je zo optimaal mogelijk te helpen. Verwacht bij ons dus geen excuses dat de werkwijze door Corona is vertraagd. Bel vooral 06-21152677 bij vragen.

Share:

Meer artikelen:

Voorzittershamer met een stethoscoop

Hoe Letselschadeclaims Werken

Letselschadeclaims begrijpen: Een Stapsgewijze Gids Letselschadeclaims kunnen een overweldigende ervaring zijn voor degenen die erdoor worden getroffen. Het proces kan complex lijken, maar met de

Zend ons een bericht

Binnen 24 uur een reactie

Snel Contact

Opgericht in 2020 streeft Munten Letselschade naar de optimale oplossing voor iedere cliënt. Geen enkel slachtoffer is gelijk aan een ander. Het meest uitdagende is voor iedere cliënt de passende oplossing te zoeken. Dat gaat alleen door zeer persoonlijk contact. Hoe beter wij weten wat er bij jou speelt, des te sneller en soepeler we de passende oplossing bereiken. Dat vraagt soms veel van je, maar je weet altijd wat het plan is, dus ook waarom je het doet. Met het resultaat in het vooruitzicht!

Kantoor

Advocaat

Ⓒ 2020 - Alle Rechten Voorbehouden