fbpx

leer over ons verleden

over ons

Stip aan de horizon zetten

Altijd een persoonlijke aanpak

U hebt een ongeluk gehad. Naast de schrik en pijn besef je ook dat je de nodige financiële gevolgen hebt te dulden. Je hebt daarom recht op een schadevergoeding. Maar hoe ga je het opnemen tegen de verzekeraar en waar haal je de tijd en middelen vandaan om dat goed te doen?Wij kunnen je deze taken kosteloos uit handen nemen, zodat je niet alleen ontheven wordt van je taak als eigen belangenbehartiger, maar je ook nog een sparringspartner .erbij krijgt om de moeilijke beslissingen mee te bespreken.

01

Professioneel

Iedere zaak krijgt een professioneel plan van aanpak. Advocaten hebben een geheimhoudingsplicht, dus ben er zeker van dat je met Wouter alles kunt bespreken in volledig vertrouwen.

02

Persoonlijk

Misschien wel de belangrijkste eigenschap van een goede letselschadeadvocaat is inlevingsvermogen. Alleen als Wouter volledig op de hoogte is van jouw specifieke situatie kan hij een passend plan van aanpak maken.

03

Oplossingsgericht

Iedere zaak heeft maar één doel en dat is een rechtvaardige schadevergoeding. Liefst zo snel als verantwoord mogelijk. Dat vergt soms buiten de gebaande paden wandelen. We bespreken graag alle mogelijkheden met je, ook die niet zo voor de hand liggen.

“Een wet is waardevol, niet omdat het recht is, maar omdat er recht in zit.”

henry ward beecher

herinner het verleden

sinds 2020

Munten Letselschade is dan wel in 2020 opgericht, Wouter heeft dan al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van letselschadezaken. Zowel van de verzekeraars-kant als die van het slachtoffer. Dat gecombineerd met een team van deskundigen die op ieder gewenst moment kunnen inspringen waar nodig, biedt een goede basis om samen met jou te werken aan een rechtvaardige schadevergoeding. Neem contact met ons op, dan leggen we je binnen een dag uit wat we voor je kunnen doen. 

communicatie is de sleutel tot succes

Samenwerken brengt de oplossing

Weten wat er speelt

Door regelmatig met elkaar te spreken, zowel telefonisch als in persoon, weten wij wat er speelt en kunnen wij die zorgen wegnemen of meedenken bij ontstane ideeën.

Hulp inschakelen

Wouter heeft een team van deskundigen om zicht heen verzameld die je op gebied van herstel, werk of algemeen dagelijkse levensverrichtingen kunnen helpen.

Schadevergoeding regelen

Door een goed onderbouwde claim neer te leggen, zorgen we er samen voor dat je en rechtvaardige schadevergoeding krijgt. Die schadevergoeding wordt altijd rechtstreeks aan jou betaald, want Munten Letselschade beschikt niet over een derdengeldenrekening.

Ons team van deskundigen staat voor je klaar

Wij proberen elk slachtoffer zo goed mogelijk bij te staan en te zorgen dat hij of zij krijgt waar recht op is. En misschien nog wel belangrijker dan dat: op een persoonlijke manier met aandacht voor de specifieke wensen.