fbpx

Juridisch Medewerker

Wanru Weng

Van noord naar zuid

翁万如

Na verschillende omzwervingen in het noorden van Nederland ben ik uiteindelijk eind 2021 begonnen als juridisch medewerker bij Munten Letselschade. Opgegroeid in onder andere Zwolle en in de Friese dorpen heb ik het noorden ingeruild voor het zuiden in de hoop voor levendigheid na de afronding van mijn studie in Groningen. 

Opgegroeid als een typische tweede generatie  migrant met een niet-westers achtergrond (mocht mijn naam dat vermoeden al niet geven) spreek ik naast het Nederlands en Engels ook het Chinees-Mandarijns. 

Naast mijn werkzaamheden als juridisch medewerker ben ik graag bezig met vreemde talen en lees ik graag. 

老人的有羽毛的翁,万事如意的万如:我是翁万如!

Overzicht en Ervaring

Altijd vooruit

Van het penitentiair recht ben ik via het tak duurzaamheid uiteindelijk bij letselschade en aansprakelijkheid terecht gekomen. Geen logische sprongen, maar wel unieke ervaringen waar ik veel van heb mogen leren die ook reflecteren in de keuzes die ik maak. Van overheidsinstanties waar mensen als nummertjes in de rij aanvoelen tot start-ups met een onzeker bestaan als laatste nummer in de rij. Ik heb beide kanten meegemaakt en de frustraties en onbegrip van allebei mogen voelen. Dat gevoel van hulpeloosheid of machteloosheid nooit meer. 

Telefoonnummer:

06-10784149

Email:

Wij zorgen voor het beste team van deskundigen om je te helpen

Meer dan 10 jaar letselschade ervaring