fbpx

Team Letselschade

Munten Letselschade

law is not a fair game

Overzicht en Ervaring

Wouter2

Verliezen is geen optie

Mijn advocatencarrière begon bij een groot advocatenkantoor op de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering en Schade. Daar werkte ik voor verzekeraars. Hoewel dat juridisch uitdagend was, mistte ik het contact met de mens achter het dossier en zijn of haar verhaal. Ik had het gevoel veel meer te kunnen betekenen door vroeg (of laat) het slachtoffer te helpen. Na een paar jaar koos ik ervoor om de switch te maken naar de slachtofferkant. Dat was een schot in de roos. Ik voelde mij direct veel nuttiger. In 2013 heb ik de specialistenopleiding Grotius Personenschade afgerond.

Telefoonnummer:

06-21152677

Email:

Merel

Merel start per 1 december 2021 als juridisch medewerker bij Munten Letselschade.nl

Telefoonnummer:

06-10251574

Email:

Wanru

Wanru is per 1 november 2021 begonnen als juridisch medewerker.

Telefoonnummer:

06-10784149

Email:

Wij zorgen voor het beste team van deskundigen om je te helpen

Meer dan 10 jaar letselschade ervaring

the key to success

Practijkervaring

In 2016 werd ik partner bij (inmiddels) een van de grootste letselschadekantoren van Nederland. De uitdaging een kantoor te laten groeien heeft me veel geleerd, maar ook het inzicht gegeven dat ik liever advocaat dan manager ben. Dat is ook de reden geweest om eind 2019 mijn aandelen te verkopen en opnieuw te beginnen. Een kantoor helemaal naar mijn visie ingericht. Een kantoor waar je direct je specialist aan de lijn krijgt en ook daadwerkelijk wordt geadviseerd. Waar net dat stapje extra wordt gezet, waar anderen blijven staan omdat dat makkelijker is. Dat is iets waar ik veel plezier aan beleef. Mijn uiteindelijk doel is om al mijn cliënten de regie over hun eigen leven terug te geven.
blog letselschade

Ik ben lid van de Vereniging van Letselschadeadvocaten (LSA) en ben docent aan de specialistenopleiding voor advocaten van gewelds- en zedenslachtoffers aan de Universiteit Utrecht. 

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten heb ik het hoofdrechtsgebied  Letselschaderecht geregistreerd. Dit verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dat gebied.