fbpx

Hulp bij ski en snowboard ongevallen

Wij bezoeken tirol 2023

Eerder schreven we al over onze affiniteit met de wintersport en het feit dat er vrij veel (ernstige) ongevallen op de piste plaatsvinden die niet niet goed worden opgepakt. Het is zaak om zo snel mogelijk ter plaatse de omstandigheden waaronder het ongeval heeft plaatsgevonden vast te leggen, om discussie later te voorkomen.

Wij bezoeken ongevalslocaties

Wij voegen graag de daad bij het woord en in week 8 en week 10 van 2023 zijn wij in Tirol aanwezig om vragen over ongevallen tijdens wintersport te beantwoorden.

Contact

Wil je graag een consult met ons tijdens deze periode, neem dan contact op met ons op via: 06-21152677 / [email protected] of 0610251574 / [email protected]. Wij zullen dan meteen hoe we je het beste kunnen helpen. 

Share:

Meer artikelen:

Voorzittershamer met een stethoscoop

Hoe Letselschadeclaims Werken

Letselschadeclaims begrijpen: Een Stapsgewijze Gids Letselschadeclaims kunnen een overweldigende ervaring zijn voor degenen die erdoor worden getroffen. Het proces kan complex lijken, maar met de

Zend ons een bericht

Binnen 24 uur een reactie

Snel Contact

Opgericht in 2020 streeft Munten Letselschade naar de optimale oplossing voor iedere cliënt. Geen enkel slachtoffer is gelijk aan een ander. Het meest uitdagende is voor iedere cliënt de passende oplossing te zoeken. Dat gaat alleen door zeer persoonlijk contact. Hoe beter wij weten wat er bij jou speelt, des te sneller en soepeler we de passende oplossing bereiken. Dat vraagt soms veel van je, maar je weet altijd wat het plan is, dus ook waarom je het doet. Met het resultaat in het vooruitzicht!

Kantoor

Advocaat

Ⓒ 2020 - Alle Rechten Voorbehouden